Η εταιρεία μας

Ας συστηθούμε

Η αλυσίδα χονδρικής πώλησης «BEST VALUE» ανήκει στην MCC BEST VALUE Ltd., θυγατρική εταιρεία της METRO AEBE, η οποία ανέπτυξε πρώτη το 1976 το θεσμό των Cash & Carry στην Ελλάδα, προσαρμόζοντάς τον από τότε συνεχώς στις ανάγκες της αγοράς. 

Η πολύχρονη εμπειρία μας στο χονδρεμπόριο, η οργανωτική δομή και ο σεβασμός στις ανάγκες του επαγγελματία, σε  συνδυασμό με τη βαθιά επιθυμία για άψογη εξυπηρέτηση, αποτέλεσαν μερικά μόνο από τα σημεία αναφοράς που μας βοήθησαν να πετύχουμε να είμαστε και να παραμείνουμε σταθερά το πρώτο και μεγαλύτερο δίκτυο στην Ελλάδα. 

Η αλυσίδα «BEST VALUE» απευθύνεται σε επαγγελματίες, τόσο από τον κλάδο της μεταπώλησης (π.χ. μίνι μάρκετ, ψιλικά, παντοπωλεία) όσο και της μαζικής εστίασης και HO.RE.CA. (π.χ. ταβέρνες, εστιατόρια, πιτσαρίες, ξενοδοχεία). Το κατάστημα στεγάζεται σε ένα νέο και σύγχρονο οικοδόμημα, με άνετο parking εκεί όπου παλιά δέσποζε το ιστορικό εργοστάσιο της Lemeco, στη συμβολή των οδών Μισιαούλη, Καβάζογλου και Κώχ. Το προϊοντικό μείγμα που προσφέρει η αλυσίδα «BEST VALUE», είναι ιδιαίτερα μοντέρνο και φρέσκο ώστε να καλύπτει τις ανάγκες και του πιο απαιτητικού, σύγχρονου επαγγελματία, με περισσότερες από 20.000 επιλογές σε είδη.

Βασική προτεραιότητα των ανθρώπων της εταιρείας αποτελεί η εμπιστοσύνη και η ανάπτυξη μιας καλής επαγγελματικής σχέσης με όλους τους πελάτες της, από την πρώτη τους κιόλας επίσκεψη στο κατάστημα. Μίας σχέσης συνεργασίας, που αντέχει στο χρόνο και στόχο έχει να τους στηρίξει και να συντελέσει αποτελεσματικά στην οικονομική τους ανάπτυξη και ευρωστία. 

« Επιστροφή στην αρχική σελίδα