Μέλη

Εγγραφή νέου πελάτη

Θέλετε να επωφεληθείτε από τις μοναδικές προσφορές, την ποιότητα και την ποικιλία προϊόντων που διαθέτουμε αποκλειστικά για επαγγελματίες; Συμπληρώστε παρακάτω πρώτα το VAT και έπειτα τα στοιχεία σας, ώστε σύντομα ένας εκπρόσωπός μας να επικοινωνήσει μαζί σας.

Με την εγγραφή σας αποδέχεστε την Πολιτική Προσωπικών Δεδομένων της MCC Best Value Ltd και συγκατατίθεστε όπως η εταιρία χρησιμοποιήσει τα προσωπικά σας δεδομένα για τους εξής σκοπούς: ενημέρωση για προϊόντα, υπηρεσίες, προωθητικές ενέργειες, προσφορές, εκδηλώσεις και διαγωνισμούς, μέσω email, sms ή άλλων ηλεκτρονικών μέσων. Για όλους τους ανωτέρω σκοπούς ενδέχεται να κριθεί απαραίτητη η διαβίβαση των προσωπικών σας δεδομένων σε συνεργαζόμενη εταιρεία. Μπορείτε να ανακαλέσετε ανά πάσα στιγμή τη συναίνεση σας σύμφωνα με όσα καθορίζονται.

Το κατάστημα Best Value για επαγγελματίες απευθυνεται αποκλειστικά σε επαγγελματίες.  Μπορείτε να πραγματοποιήσετε την εγγραφή σας και στο κατάστημά μας, προσκομίζοντας όλα τα δικαιολογητικά που απαιτούνται (επαγγελματικό VAT & TIC και επίσημο έγγραφο της επιχείρησης σας). Δείτε εδώ τη διεύθυνσή μας.