Τα Προϊόντα μας

Κατηγορίες ειδών ανά επάγγελμα

Στην αλυσίδα «BEST VALUE» ο επαγγελματίας θα βρίσκει σε έναν ενιαίο χώρο όλα τα προϊόντα που καλύπτουν με τον καλύτερο τρόπο μια μεγάλη γκάμα επιχειρήσεων όπως:

  • Παντοπωλεία - Mini Market - Ψιλικά - Περίπτερα - Kiosks

Στην αλυσίδα «BEST VALUE» οι πελάτες μας θα βρίσκουν μεγάλη ποικιλία από φρέσκα είδη (όπως πχ. αλλαντικά, τυροκομικά, γαλακτοκομικά, μαναβική), τυποποιημένα τρόφιμα (σοκολατοειδή, σνακ, ζυμαρικά, όσπρια, λάδια, είδη πρωινού και πολλά άλλα), είδη κάβας (ποτά, αναψυκτικά, χυμούς κλπ.), καθώς και απορρυπαντικά, χαρτικά, καθαριστικά, είδη προσωπικής υγιεινής και φροντίδας κοκ., πάντα με προσωποποιημένη εξυπηρέτηση και συμβουλευτική υποστήριξη.

  • Εστιατόρια - Ταβέρνες – Πιτσαρίες – Καφετέριες - Μπαρ

Προσφέρουμε μεγάλη ποικιλία και ειδικές επαγγελματικές συσκευασίες σε όλα τα είδη (φρέσκα είδη, τρόφιμα, , ποτά-αναψυκτικά, απορρυπαντικά, χαρτικά κλπ.) καθώς και πλούσια γκάμα ειδών για τον εξοπλισμό της κάθε επιχείρησης (π.χ. πιάτα, ποτήρια, μαχαιροπίρουνα, κ.ά.)

  • Ξενοδοχεία - Ενοικιαζόμενα δωμάτια

Oι πελάτες μας θα βρίσκουν μεγάλη ποικιλία και επαγγελματικές συσκευασίες σε όλα τα απαραίτητα είδη τροφίμων για τον πρωινό μπουφέ καθώς και είδη καθαρισμού και χαρτικών για τον εξοπλισμό των δωματίων του συγκροτήματός τους 

« Επιστροφή στην αρχική σελίδα