Η εταιρεία μας

Ανταγωνιστικά Πλεονεκτήματα

Aνταγωνιστικές Τιμές

Μεγάλες προσφορές και εξαιρετικές τιμές για όλους – χωρίς ανάγκη για δυσβάσταχτες ποσότητες αγορών, κέρδος για όλους άσχετα με το μέγεθός τους.

Αγορές χωρίς περιορισμούς και όρους

Ευελιξία για μικρές ποσότητες – σας δίνουμε τη δυνατότητα να αγοράσετε όση ποσότητα πραγματικά χρειάζεστε χωρίς περιορισμούς ελάχιστης αγοράς ή συσκευασίας, πάντα σε χαμηλές τιμές, ώστε να αξιοποιείτε το κεφάλαιο κίνησής σας κατά τον καλύτερο τρόπο, χωρίς να δεσμεύετε τα χρήματα σας σε προϊόντα που δεν έχετε ανάγκη.

Ευκολία & Οικονομία χώρου

Όλα τα είδη σε μια στέγη. Μπορείτε με ένα “one stop shop” να ικανοποιήσετε το μεγαλύτερο μέρος των αναγκών σας εξοικονομώντας χρόνο και ταλαιπωρία.

Ποικιλία

Στο κατάστημα μας βρίσκετε συγκεντρωμένη σε ένα μέρος μία μεγάλη ποικιλία ειδών με περισσότερες από 15.000 επιλογές σε επώνυμα προϊόντα από όλες τις κατηγορίες που σας ενδιαφέρουν και εξειδικευμένα είδη για το επάγγελμα σας για να καλύψετε όλες σας τις ανάγκες, χωρίς να χάνετε χρόνο και χρήματα σε μετακινήσεις. Επιπλέον παρέχουμε μια ολοκληρωμένη γκάμα μοναδικών κωδικών σε μάρκες αποκλειστικής διάθεσης (private brands) με περισσότερα από 1.200 είδη, που συνδυάζουν την ποιότητα με πολύ ανταγωνιστικές τιμές για να αυξάνετε το περιθώριο κέρδους σας ακόμη περισσότερο.

Ποιότητα

Φροντίζουμε πάντα να διαθέτουμε ελεγμένα προϊόντα άριστης ποιότητας, ενημερώνοντας παράλληλα για όλες τις νέες τάσεις της αγοράς. Οι αγοραστές μας αναζητούν συνεχώς και επιλέγουν τα καλύτερα είδη και ελέγχουν με μεγάλη προσοχή τα προϊόντα που παραλαμβάνουμε, για να είμαστε σίγουροι για την ποιότητά τους.

Δίνουμε ιδιαίτερα μεγάλη σημασία στα τμήματα των φρέσκων προϊόντων, θέτοντας ως πρώτη προτεραιότητα την άριστη ποιότητα και φρεσκάδα τους. Σας πληροφορούμε πάντα για την προέλευση των προϊόντων μας με απόλυτη ειλικρίνεια, γιατί θεωρούμε ότι η σχέση μας πρέπει να χτίζεται με βάση την απόλυτη εμπιστοσύνη.

Εξυπηρέτηση & Επικοινωνία

Για εμάς κάθε πελάτης είναι συνεργάτης. Για το λόγο αυτό οι εξειδικευμένοι άνθρωποί μας βρίσκονται πάντα δίπλα σας, είτε στο κατάστημα μας είτε με επισκέψεις στην έδρα σας, για να σας προσφέρουν ενημέρωση και χρήσιμες συμβουλές, με σκοπό τη μεγιστοποίηση του κέρδους σας. Ακόμη, το δεκαπενθήμερο έντυπο προσφορών μας αποστέλλεται στην έδρα σας, ενώ παράλληλα, στα ψηφιακά μας μέσα (την ιστοσελίδα μας, τη σελίδα μας στο Facebook, και το μοναδικό mobile app μας) μπορείτε να μας γνωρίσετε και να ενημερωθείτε για τα νέα και τις προσφορές μας. Επιπλέον, σας ενημερώνουμε με κάθε μέσο για διαγωνισμούς και πλήθος άλλων προσφορών και αποκλειστικών ενεργειών με στόχο το συμφέρον σας.