Τα Προϊόντα μας

Προϊόντα Ιδιωτικής Μάρκας

Στην αλυσίδα «BEST VALUE» επιβεβαιώνουμε καθημερινά τη σχέση ειλικρίνειας και εμπιστοσύνης με τους καταναλωτές μας, φροντίζοντας να προσφέρουμε Προϊόντα Ιδιωτικής Μάρκας που συνδυάζουν την άριστη ποιότητα  στην καλύτερη τιμή. 

Τα Προϊόντα Ιδιωτικής Μάρκας της αλυσίδας «BEST VALUE»

Ανταποκρινόμενοι στις απαιτήσεις της αγοράς για ποιοτικές αλλά και οικονομικές λύσεις, προσφέρουμε μία πλήρη γκάμα προϊόντων που αποτελείται από περισσότερους από 1.200 κωδικούς αδιαπραγμάτευτης ποιότητας, με εύχρηστες και μοντέρνες συσκευασίες.
 • Οι δύο κύριες μάρκες μας ALTA & PAPPY, με μεγάλη ποικιλία προϊόντων για τις καθημερινές σας ανάγκες:
  • ALTA gusto και ALTA kouzina τα προϊόντα της διατροφής
  • PAPPY home, PAPPY soft και PAPPY for you, τα προϊόντα για τη φροντίδα του σπιτιού, τα χαρτικά μας είδη και τα προϊόντα προσωπικής περιποίησης αντίστοιχα
 • H οικονομική μας σειρά BEST PRICE, όπου αποτελείται από τα είδη με τις πιο φθηνές τιμές στην κατηγορία τους

 • Οι εξειδικευμένες μάρκες μας που δεν εντάσσονται στις παραπάνω ομαδοποιήσεις, νερό ΓΑΡΓΑΡΟ και ζωοτροφές FILOS


Πατήστε εδώ για να δείτε αναλυτικά τις Κατηγορίες Προϊόντων Ιδιωτικής Μάρκας

Όφελος για τον επαγγελματία

Επιλέγοντας Προϊόντα Ιδιωτικής Μάρκας της αλυσίδας «BEST VALUE», οι επαγγελματίες τόσο της μεταπώλησης όσο και της μαζικής εστίασης/ Ho.Re.Ca., αποκομίζουν σημαντικά οφέλη:
Διασφάλιση Ποιότητας

Συνεργαζόμαστε με εξαιρετικούς παραγωγούς για τα προϊόντα μας, μεταξύ των οποίων και μικρές τοπικές επιχειρήσεις. Τα βασικά κριτήρια επιλογής των προμηθευτών μας για όλα τα είδη είναι ιδιαίτερα αυστηρά, δίνοντας βάρος στην ποιότητα του προϊόντος και στην σχέση τιμής-αξίας, καθώς και στη σοβαρότητα και αξιοπιστία της επιχείρησης και την προστασία του περιβάλλοντος. 
Για την παραγωγή Προϊόντων Ιδιωτικής Μάρκας επιλέγουμε αυστηρά τους προμηθευτές μας βάσει συγκεκριμένων κριτηρίων, όπως:

 • Την εφαρμογή πιστοποιημένου συστήματος Διαχείρισης της Ποιότητας και της Ασφάλειας των Τροφίμων (HACCP, BRC, IFS, ISO)
 • Την δυναμικότητα παραγωγής
 • Την τεχνογνωσία στο αντικείμενο
 • Την αξιοπιστία
 • Την καλύτερη δυνατή σχέση μεταξύ ποιότητας – τιμής του προϊόντος

Τα Προϊόντα Ιδιωτικής Μάρκας μας παράγονται, αφού συγκριθούν οι προδιαγραφές τους με αυτές των επωνύμων της αγοράς και πληρούν όλες τις προϋποθέσεις της Ευρωπαϊκής νομοθεσίας, τόσο ως προς αυτό καθαυτό το προϊόν όσο και ως προς τη συσκευασία τους. Το τελικό δείγμα ελέγχεται γευστικά – ποιοτικά, προκειμένου να πιστοποιηθεί η πλήρης τήρηση των προδιαγραφών. Αφού όλα κριθούν ικανοποιητικά, εγκρίνεται η παραγωγή των Προϊόντων Ιδιωτικής Μάρκας και ξεκινάει η αποστολή τους στα καταστήματα.

« Επιστροφή στην αρχική σελίδα