Ευκαιρίες Καριέρας

Γνωρίστε μας

Η αλυσίδα «BEST VALUE» απευθύνεται σε επαγγελματίες, τόσο από τον κλάδο της Μεταπώλησης όσο και της Μαζικής εστίασης & HO.RE.CA. Το κατάστημα θα στεγαστεί σε ένα νέο και σύγχρονο οικοδόμημα, με άνετο parking εκεί όπου παλιά δέσποζε το ιστορικό εργοστάσιο της Lemeco, στη συμβολή των οδών Μισιαούλη, Καβάζογλου και Κώχ.
Οι επαγγελματίες θα μπορούν σε ένα «one stop shop» να ικανοποιούν το μεγαλύτερο εύρος των αναγκών τους και να πραγματοποιούν τις αγορές τους, κερδίζοντας έτσι χρόνο και χρήμα και έχοντας τη δυνατότητα να επιλέγουν από μια μεγάλη γκάμα προϊόντων, η οποία θα καλύπτει τις ανάγκες και του πιο απαιτητικού, σύγχρονου επαγγελματία, με περισσότερες από 20.000 επιλογές σε είδη, ενώ θα περιλαμβάνονται όλα τα τμήματα που χρειάζεται ένας επαγγελματίας τόσο από το χώρο της μεταποίησης, όσο και από της μεταπώλησης για τις αγορές του.
Οι νέες πρωτοποριακές προτάσεις που αντικατοπτρίζουν τις τάσεις της αγοράς, αλλά ταυτόχρονα και οι πολύ ανταγωνιστικές τιμές θα αποτελούν βασικά χαρακτηριστικά της ξεχωριστής αγοραστικής εμπειρίας για τους πελάτες
Η επιτυχία της εταιρείας μας οφείλεται στους ανθρώπους μας. Οι εργαζόμενοι αποτελούν την κινητήρια δύναμη της εταιρείας και βρίσκονται στο επίκεντρο των στρατηγικών μας επιλογών. 
Προτεραιότητα μας είναι η ικανοποίηση και η παρακίνηση των ανθρώπων μας παρέχοντας κίνητρα και ενδυναμώνοντας την ομάδα μας, μέσω της διαρκούς εκπαίδευσης και ανάπτυξης, με στόχο την μακροπρόθεσμη δέσμευση τους.

« Επιστροφή στην αρχική σελίδα