Σύνδεση

Σύνδεση

Μπορείτε να συνδεθείτε στην σελίδα μας μόνο εάν είστε επαγγελματίας πελάτης μας. Αν συνδέεστε πρώτη φορά στη σελίδα μας, παρακαλούμε εισάγετε στην παρακάτω φόρμα το 10-ψήφιο Κωδικό Πελάτη που λάβατε από το κατάστημα και τον Ταχυδρομικό Κώδικα (Τ.Κ.) της επιχείρησης σας.

Τα στοιχεία αυτά μπορείτε να τα βρείτε και στα τιμολόγια του καταστήματος Best Value για επαγγελματίες, πάνω αριστερά όπου είναι σημειωμένα τα βασικά στοιχεία της επιχείρησης σας.

Αφού συνδεθείτε για πρώτη φορά, μπορείτε να αλλάξετε και το όνομα χρήστη (username) και τον κωδικό (password) εδώ, προκειμένου να τα θυμάστε ευκολότερα για την είσοδό σας στο σύστημα. Αν έχετε διαφοροποιήσει τα στοιχεία εισόδου σας, μπορείτε να συνδεθείτε χρησιμοποιώντας το Όνομα χρήστη (username) και το password που έχετε επιλέξει.

Αφού κάνετε σύνδεση μπορείτε να ενημερώσετε εδώ το προφίλ σας με τα στοιχεία επικοινωνίας σας για να λαμβάνετε άμεση ενημέρωση για τις προσφορές και τα νέα μας.

Αν δεν είστε εγγεγραμμένος πελάτης, μη χάσετε την ευκαιρία να επωφεληθείτε από τις μοναδικές προσφορές μας! Πραγματοποιήστε την εγγραφή σας εδώ ή επισκεφθείτε το κατάστημά μας. 

Κωδικός πελάτη / Όνομα χρήστη:
i Αν συνδέεστε πρώτη φορά στη σελίδα μας, παρακαλούμε εισάγετε εδώ τον 10-ψήφιο Κωδικό Πελάτη που έχετε στα καταστήματά μας και μπορείτε να τον βρείτε στα τιμολόγια της METRO, στο σημείο που φαίνεται στην εικόνα. Αν έχετε αλλάξει το όνομα χρήστη σε κάποιο της επιλογής σας, παρακαλούμε εισάγετε αυτό. X
 
Τ.Κ. της επιχείρησης / Password:
i Αν συνδέεστε πρώτη φορά στη σελίδα μας, παρακαλούμε εισάγετε εδώ τον Τ.Κ. της επιχείρησής σας, όπως τον καταχωρήσατε κατά την εγγραφή σας ως πελάτης μας και μπορείτε να βρείτε στα τιμολόγια της METRO. Αν έχετε αλλάξει τον κωδικό αυτό σε password της επιλογής σας, παρακαλούμε εισάγετε αυτό.X
Υποσημείωση: Για να κάνετε είσοδο στη σελίδα μας, θα πρέπει να είστε εγγεγραμμένος πελάτης Best Value για επαγγελματίες. Αν είστε νέος πελάτης μας, παρακαλούμε σημειώστε ότι για την είσοδο σας, θα χρειαστούν έως και 48 ώρες, ώστε να ολοκληρωθεί η διαδικασία εγγραφής.