Βραβεία

Σάρωσαν τα My market στα Σελφ Σέρβις Excellence Awards 2015 με μία Κορυφαία Διάκριση και 3 Χρυσές |

Σε μία από τις πρωταγωνίστριες της βραδιάς, αναδείχθηκε η ελληνική αλυσίδα super market, My market, στα φετινά σελφ σέρβις Excellence Awards, κατακτώντας σειρά υψηλών διακρίσεων!

Δίνοντας έμφαση στην χρήση και αξιοποίηση των νέων τεχνολογιών για το έτος 2014, τα My market ξεχώρισαν στις κατηγορίες καινοτομίας, αποσπώντας Κορυφαία Διάκριση στην κατηγορία «Καινοτομία/ Νέα Τεχνολογία» για το ιδιωτικής προδιαγραφής πρωτόκολλο «ΕΓΓΥΗΣΗ ΥΠΕΡΟΧΗΣ ΣΤΑ ΦΡΕΣΚΑ ΜΑΣ».

Επίσης με χρυσό βραβείο τιμήθηκε η συνολική στρατηγική μας στα Social Media αλλά και η ιδιαίτερα καινοτόμος εφαρμογή για κινητά τηλέφωνα  στις κατηγορίες «Στρατηγική Social Media» και «Αξιοποίηση Κινητών Εφαρμογών» αντίστοιχα. Ακόμη, οι προσπάθειες όλου του δικτύου για μείωση απωλειών επιβραβεύτηκαν με χρυσό βραβείο στην κατηγορία «Αύξηση Απόδοσης & Παραγωγικότητας Δικτύου».

Διαβαστε περισσοτερα

Mobile Excellence Awards 2015

Τα My market στα φετινά Mobile Excellence Awards απέσπασαν αργυρό βραβείο στην κατηγορία «Mobile Customer Engagement» για την έξυπνη εφαρμογή ‘’My market App’’. Το My market App δίνει την δυνατότητα στους πελάτες των καταστημάτων My market να δημιουργήσουν στο κινητό τους την λίστα για τα ψώνια τους με απλές και γρήγορες κινήσεις, αφήνοντας «πίσω» τις χειρόγραφες λίστες. Επίσης μπορούν να ενημερωθούν για τις extra προσφορές που «τρέχουν» εντός των καταστημάτων καθώς και να εντοπίσουν το κοντινότερο σε αυτούς. Τέλος, με την λειτουργία “smart living” τα My market σας προτείνουν έτοιμες λίστες με επιλεγμένα προϊόντα από τις τρέχουσες προσφορές για διάφορες καθημερινές περιστάσεις ή κοινωνικές εκδηλώσεις.

Διαβαστε περισσοτερα

Digital Media Awards 2015

Τα My market στα φετινά Digital Media Awards απέσπασαν δύο αργυρά βραβεία. Το ένα, στην κατηγορία Καλύτερη Χρήση του You Tube για την ενέργεια «Tipάκια Καλύτερης Ζωής» η οποία αποτελεί μέρος της καμπάνιας των My Market «Η ζωή μας... καλύτερα» και περιλαμβάνει μια σειρά διαδικτυακών επεισοδίων, με παιχνιδιάρικη διάθεση και αφαιρετική προσέγγιση, όπου ο χρήστης έχει την ευκαιρία να ενημερωθεί με πρωτότυπα και εύκολα tips για την αντιμετώπιση διάφορων μικρών καθημερινών «δυσλειτουργιών» που αφορούν το νοικοκυριό. Το άλλο αργυρό βραβείο αφορά την κατηγορία Καλύτερη Χρήση του Facebook για την ενέργεια «Ο Γύρος της Ελλάδας σε 80 πιάτα», ένα γευστικό ταξίδι βασισμένο στις γαστρονομικές παραδόσεις της χώρας μας.

Διαβαστε περισσοτερα

IAB MiXX Awards 2015

Τα My market επιβραβεύτηκαν στα IAB MiΧΧ Awards 2015 για την ενέργεια My basket, τον 15νθήμερο διαγωνισμό που συνδέει τις προσφορές του φυλλαδίου με την σελίδα των My market στο Facebook, με Έπαινο στην κατηγορία Direct Response & Lead Generation.

Διαβαστε περισσοτερα

Environmental Awards 2015

Νέα, τιμητική διάκριση για τη METRO ΑΕΒΕ, αυτή τη φορά στο πλαίσιο του θεσμού των Environmental Awards. Η εταιρεία απέσπασε το βραβείο GOLD στην κατηγορία «Energy Mastering: Αποδοτική Διαχείριση Ενέργειας/Energy Efficiency in Business», στην οποία βραβεύονται εταιρείες που εφαρμόζουν βέλτιστες πρακτικές κατά την παραγωγική ή/και τη λειτουργική τους διαδικασία σχετικά με την προστασία του περιβάλλοντος και την αειφορία.

Διαβαστε περισσοτερα

HR Excellence Awards της ΕΕΔΕ στην κατηγορία «Ηγεσία -Εκπαίδευση και Ανάπτυξη» - 2014

Με το χρυσό βραβείο διακρίθηκε η εταιρεία για το εκπαιδευτικό πρόγραμμα e-learning τμήματος ψυγείων λιανικής που έχει αναπτύξει. Πρόκειται για μια πρωτοποριακή μέθοδο εκπαίδευσης όπου οι εργαζόμενοι του ιδιαίτερα απαιτητικού τμήματος των ψυγείων αποκτούν συνολική εικόνα για τον τομέα τους.

Διαβαστε περισσοτερα

Βραβεία ΕΒΕΑ 2014

Μεγάλη ήταν η διάκριση της METRΟ στην 17η τελετή απονομής των Βραβείων ΕΒΕΑ 2014, που διοργάνωσε το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών. Τα βραβεία ΕΒΕΑ απονέμονται εδώ και 19 χρόνια σε επιχειρήσεις και επιχειρηματίες, ως αναγνώριση και επιβράβευση των δραστηριοτήτων τους και ως κίνητρο για την περαιτέρω προώθηση της επιχειρηματικής πρωτοβουλίας. Η εταιρεία μας απέσπασε το βραβείο Εφοδιαστικής Αλυσίδας, το οποίο επισφράγισε την επένδυση ύψους 35 εκ. € για την δημιουργία του Κέντρου Διανομής μας στα Οινόφυτα Βοιωτίας και την προσφορά καλύτερων υπηρεσιών στους πελάτες μας.

Διαβαστε περισσοτερα

Βραβεία BITE Awards 2014

Οι διακρίσεις που απέσπασε η METRO στα βραβεία Business IT Excellence (BITE) Awards 2014, που διοργανώθηκαν από το περιοδικό Netweek της Boussias Communications και το Εργαστήριο του Ηλεκτρονικού Επιχειρείν, ELTRUN, του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, επιβεβαιώνουν με τον καλύτερο τρόπο το υψηλό επίπεδο των καινοτόμων τεχνολογιών που ενσωματώνει και αξιοποιεί στην επιχειρηματική της πρακτική και την δέσμευση της στην συνεχή επένδυση σε νέα συστήματα και τεχνολογίες.

Η METRΟ απέσπασε τα βραβεία:

«Άριστης Επίδοσης» για το «Σύστημα Ελέγχου Ανακύκλωσης & Ιχνηλασιμότητας προϊόντων» στη κατηγορία «Καινοτομία/Δημιουργικότητα/ Ευρηματικότητα».

«Άριστης Επίδοσης» για την «Ανάπτυξη Λογισμικού και Διοίκησης Διαχείρισης Αποθηκών (WMS)» στη κατηγορία «Λειτουργικές Εφαρμογες: WMS & Logistics».

«Άριστης Επίδοσης» για το «Κύκλωμα Ηλεκτρονικών Συμβάσεων» στη κατηγορία «Σύνδεση ΙΤ με Επιχειρηματική Στρατηγική: Business Process Management/ Outsourcing».

«Εξαιρετικής Επίδοσης» για το «Εργαλείο και Εφαρμογή Σφαιρικής Αξιολόγησης 4/3πR3» στη κατηγορία «Ενοποίηση & Συμμόρφωση: Ενοποίηση Συστημάτων».

Διαβαστε περισσοτερα

Βραβείο Transport & Logistics 2014

Μια σημαντική διάκριση για την METRO προήλθε από τα Transport & Logistics Awards 2014, που διοργανώθηκαν από την Boussias Communications και το Supply Chain Institute, με στόχο την ανάδειξη της αριστείας και της καινοτομίας στον χώρο της Εφοδιαστικής Αλυσίδας και των Μεταφορών.

Η εταιρεία μας απέσπασε το βραβείο «Εξαιρετικής επίδοσης» στην κατηγορία «Βιωσιμότητα, Υγιεινή & Ασφάλεια: Πράσινα Logistics». Με αυτό το βραβείο αναγνωρίζονται οι δράσεις μας που στόχο τη μείωση του εκπεμπόμενου CO² με αποτέλεσμα τη μείωση της επιβάρυνσης του περιβάλλοντος.

Διαβαστε περισσοτερα

Βραβείο True Leaders από την ICAP – 2014

Για 5η συνεχή χρονιά η εταιρεία μας βραβεύθηκε ως εταιρεία ηγέτιδα στο πλαίσιο του ετήσιου επιχειρηματικού θεσμού «True Leaders» που διοργανώνει η ICAP GROUP, η οποία εξέτασε 22.000 επιχειρήσεις και Ομίλους και βράβευσε συνολικά 54 εξ αυτών.

Διαβαστε περισσοτερα