Το κατάστημα «BEST VALUE για επαγγελματίες»
έφτασε στην Κύπρο!!

Το κατάστημα «BEST VALUE για επαγγελματίες» απευθύνεται σε επαγγελματίες, τόσο από τον κλάδο της Μεταπώλησης όσο και της Μαζικής εστίασης & HO.RE.CA. και θα στεγαστεί σε ένα νέο και σύγχρονο οικοδόμημα, με άνετο parking εκεί όπου παλιά δέσποζε το ιστορικό εργοστάσιο της Lemeco, στη συμβολή των οδών Μισιαούλη Καβάζογλου και Κώχ.

Οι επαγγελματίες θα μπορούν σε ένα «one stop shop» να ικανοποιούν το μεγαλύτερο εύρος των αναγκών τους και να πραγματοποιούν τις αγορές τους, κερδίζοντας έτσι χρόνο και χρήματα και έχοντας τη δυνατότητα να επιλέγουν από μια μεγάλη γκάμα προϊόντων, η οποία θα καλύπτει τις ανάγκες και του πιο απαιτητικού, σύγχρονου επαγγελματία, με περισσότερες από 20.000 επιλογές σε είδη, ενώ θα περιλαμβάνονται όλα τα τμήματα που χρειάζεται ένας επαγγελματίας τόσο από το χώρο της μεταποίησης, όσο και από της μεταπώλησης για τις αγορές του.

Οι νέες πρωτοποριακές προτάσεις που αντικατοπτρίζουν τις τάσεις της αγοράς, αλλά ταυτόχρονα και οι πολύ ανταγωνιστικές τιμές θα αποτελούν βασικά χαρακτηριστικά της ξεχωριστής αγοραστικής εμπειρίας για τους πελάτες.